Een blik in het leven van Calla's #Corona

Een blik in het leven van Calla's  #Corona

Beste gasten,

Ondanks dat iedereen al op de hoogte is van de meeste recente ontwikkelingen i.v.m. het "COVID19" wensen wij jullie te informeren.

Door de beslissing van de veiligheidsraad sloten wij verplicht op 13 maart onze deuren tot en met 3 mei.
Al vrees ik dat wij (horeca algemeen) op 4 mei jullie nog niet terug zullen mogen ontvangen.
Ondertussen is onze hoop jullie halverwege juni terug te mogen ontvangen...
Niemand weet wat de situatie dan brengt maar wij kunnen enkel hopen dat deze lockdown zijn vruchten afwerpt en zoveel mogelijk mensen deze maatregel strikt volgen.
Dus melden wij jullie graag langs deze weg dat jullie reservatie uiteraard niet zal kunnen doorgaan. Cadeaubonnen die bijna vervallen of vervallen zijn blijven uiteraard geldig.

In de eerste plaats zijn we natuurlijk bezorgt over de gezondheid van onze medemens, familie, vrienden, onze gasten,...
Dus vragen ook wij iedereen om voor elkaar te zorgen.
Wij tellen sowieso af. Hopend dat deze periode snel voorbij mag zijn.

Dat dit voor iedereen een serieuze financieel impact heeft hoef ik niemand uit te leggen. Wat wij kunnen doen is afwachten en daarna is het aan jullie !
Na de periode van lockdown is het belangrijk dat we met z'n allen er alles aan doen om de economie terug te doen draaien, het normale leven hervatten.
Daarom vragen wij jullie om jullie reservatie niet te annuleren maar te verplaatsen naar een latere datum, zodat wij na de lockdown zo snel mogelijk terug een "normale" onderneming kunnen leiden.
Wij rekenen op jullie steun.
Wij zullen er ook alles aan doen om nadien rekening te houden met de social distancing door o.a. de afstand van onze tafels te respecteren.

Maar als we iets positiefs uit de corona-crisis moeten halen is het wel de kostbare tijd dat we nu in quarantaine heben met onze zoon Léon. Ondertussen hebben we ons tekort aan slaap al ingehaald en hebben we onze nieuwe routine al een beetje gevonden... samen opstaan, ontbijten, knuffelen, een spel spelen en dankbaar zijn omdat we gezond zijn.
Omdat onze vingers kriebelen zijn we ondertussen ook gestart om elke woensdag en zaterdag jullie te voorzien van een afhaalgerecht. Meer info kan je hierover vinden op onze site, facebookpagina of telefonisch.

Onze tuin zijn we lente/zomer klaar aan het maken om jullie snel weer terug te zien.
We blijven postief !